pinterest

20 Aralık 2011 Salı

YILBAŞI HEDİYELERİ

Merhaba,

Yılbaşı yaklaşıyor. Hediye hazırlıklarına başladık. Bizim aile de yılbaşında genelde çocuklara hediye alınır. Büyükler ise toplanabilirsek beraber yemek yeriz. Bu yıl Doruk için evde yılbaşı çekilişi yaptık. Herkes kağıtlara adının altına istediği 3 tane hediyeyi yazdı ve çekiliş yaptık. Tabi aslında amacımız Doruğun istediği oyuncakları öğrenmekti. Yazmayı yeni yeni öğrendiğinden okuması zor oldu ama Doruk bana çıktı. Şimdi üç hediyeden birini ona alacağım. Aslında çocuklara hediye alma bilincini aşılamak için iyi bir yol olduğunu düşünüyorum. Doruk ta kardeşine hediye alacak. Böylece herkesin bir tane hediyesi olacak.



Bu atkı bere takımını annem tek kız yeğenim için ördü. Simli iplikle yapraklı bere ve selanik atkı çok şık oldu, rengi de tam bu yılın moda rengi. Birbirinin içinden geçen atkı modelleri çok kullanışlı oluyor. Denemelisiniz...



Bu noel baba şapkasını da ben yeğenime ördüm. Artık yılbaşı günü görüşemezsek sonrasında hediye ederim. Bu şapkayı geçen yılbaşı Göznuru programında örmüşlerdi bende defterime yazmıştım. Çok basit bir model isteyen olursa anlatabilirim..




Herkese mutlu yıllar dilerim...






2 yorum:

  1. hepsi çok güzel ama anoel babaya bayıldım. aksam carsıya cıkınca ip alayım, öreyim oğluma. diğer şapkanı da ördüm, ekleyemedim henüz.

    YanıtlaSil
  2. MERHABA
    NOEL BABA ŞAPKASININ YAPILIŞINI ANLATIRMISINIZ.
    TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

DORUK

Lilypie Kids Birthday tickers

BURAK

Lilypie Fifth Birthday tickers