Bugünler de üzerimde bir rehavet var. Bugün hava kapalı belki de o da etkilemiştir. Bir yandan da ofisimizin yeni yerine alışmaya çalışıyorum. Bu pilavı ilk kez 7-8 sene önce Oktay usta programında yapmıştı. O günden beri hep yapıyorum. Şimdiye kadar tadan herkes beğendi, Bakalım siz de beğenecek misiniz?
Malzemeler:
1 Su bardağı pirinç
1 Su bardağı bulgur
1 Su bardağı arpa şehriye
1 orta boy havuç
sıvıyağ ve tuz
Yapılışı:
Sıvıyağda rendelenen havuç sotelenir. Daha sonra arpa şehriye eklenir. Biraz da o kavrulur, pirinç ve bulgur eklenir. 4 su bardağı kaynamış su eklenir. Tuzu da eklenerek pişmeye bırakılır.
NOT: Bu tarifimi İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ-3 e gönderiyorum.
zeynepcim canım ellerine saglık kolay ve nefis bir tat ellerin dert görmesin
YanıtlaSilcanım tarifin yayında.
YanıtlaSilçok teşekkürler,sevgiler.
tekrar bekliyorum.