pinterest

8 Haziran 2009 Pazartesi

BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ PİKNİĞİ


Dün Bolluca çocuk köyünün her yıl yaptığı pikniğe davetliydik. Hava çok sıcak olmasına rağmen ordaki çocuklarımızı yalnız bırakmamak adına Doruğu da alıp gittik. Allahtan tentelerle gölgelikler yapmışlardı. Sıcak dışında herşey çok güzeldi. Sıcak bizi ve gösteri yapan çocukları çok bunalttı. Ama herşeye rağmen ordaki çocukların gözlerindeki o heyecanı o pırıltıyı görmek çok duygulandırdı beni.



Eğer duymayanlarınız varsa biraz bilgi vermek isterim.


"Bolluca Çocuk Köyü, korunmaya muhtaç çocuklara daha kaliteli ve kapsamlı hizmet götürerek bu çocukları topluma kazandırmak amacıyla hayata geçirilen geniş kapsamlı bir Sosyal Sorumluluk Projesidir." Daha detaylı bilgi için http://www.bollucacocukkoyu.com/index.htm adresini ziyaret edebilirsiniz. Ve isterseniz siz de bu çocuklara katkı da bulunabilirsiniz.




Öncelikle gittiğimizde döner ve çeşitli salatalarla yemeğimizi yedik. Daha sonra animasyonlar başladı. Çocuklar palyaçolarla oyunlar oynadılar. Sonra Bolluca çocuk köyü korosundan güzel şarkılar dinledik ve son olarak da çocuklar folklör gösterisi yaptılar.





Tüm etkinlikte sponsorlar vardı. Mesele sucuklar beşler sucuktan gelmişti. Ayranlar sakarya ayrandan, börekler aslı börekten, haribodan çocuklara şekerler geldi. Ve son olarakta algida çocuklara bir buzdolabı dolusu dondurma göndermişti. tüm sponsorlara burdan tekrar teşekkür ediyorum.





Algida yı böyle bir yerde görmek beni çok mutlu etti. 4 yaşında benim oğlumdan biraz küçük olan özlem diye bir kızımız vardı orda. Dondurmaları bayıla bayıla yedi. Elleri yüzü çikolata içinde büyük bir iştahla yerken ben en çok bu dondurmayı seviyorum diyordu. Tabiki elinde max vardı.:-)))
Umarım tüm çocukların harika bir geleceği olur....

2 yorum:

  1. Zeynepçim gerçekten dün çok sıcaktı ama bu güzellikleri görmek için o eziyete değerdi muhakkak.Çocuklar bizim geleceğimiz Allah hepsinin önünü açık etsin.Siz bunaldıysanız da Doruk eminim çok keyif almışdır.
    Çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. http.belguzaranne.blogspot.com13 Haziran 2009 18:56

    merhaba hayırlı akşamlar sevgiler

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

DORUK

Lilypie Kids Birthday tickers

BURAK

Lilypie Fifth Birthday tickers