pinterest

22 Haziran 2009 Pazartesi

SAKLI GÖL- ŞİLE



Merhaba,
Geçtiğimiz haftasonu gezmekten size yeni bir tarif hazırlayamadım. Çok hareketli bir haftasonuydu. Yeni tarif yok ama yeni bir yer var. Bundan haberdar olmanızı istedim. Cuma akşamı Doruğun müsameresi vardı. Çok güzel bir müsamere geçirdik. Fakat çıkışta gitmemiz gereken şilede sünnet düğünü bizi bekliyordu. Benim bir akrabamın oğlunun düğünüydü. Cuma akşamı 9 da Acıbademden yola çıktık ve 10 gibi şilede düğünün yapıldığı oteldeydik. Baya yorucuydu ama değdi. Bizden 1.5 saat sonra düğün bitti. Gece otelde kaldık.




Ertesi gün kahvaltıdan sonra akrabamızın kızı bizi biryere götüreceğini söyledi. Merakla gittik. Karamandere Saklı göl harika biryer. Şileden 15 dakika sürüyor. Ama insana verdiği huzur inanılmaz.



Dorukla balıklara ekmek attık. Kazlar ve ördekler etrafımızda dolaşıyorlardı. Orman ve göletin birleşimi harikaydı. Semaverden çay içtik. Tadına doyamadık. Fiyatlarda baya uygundu. Şileye yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. Herkese tavsiye ederim.

Bugün araştırdıktan sonra web adreini buldum. Daha detaylı bilgi için;
http://www.karamanderesakligol.com/

4 yorum:

  1. Zeynepçim biliyorum orayı nefis bir yer iyi o güzelliği bırakıp dönebilmişsin o cennetten sonra istanbul cehennem gibi gelmiştir.

    YanıtlaSil
  2. Valla dönmek çok zor oldu. hemen tatil moduna girmişim. Pazartesi bile uyanamadım oralardan sonra...

    YanıtlaSil
  3. gercekten cok güzel bende baliga gitmistim

    YanıtlaSil
  4. doğa harikası bir yer 2009 dönemindee defalarca gittim ve çok zevk aldımm hatta şuan arsa araştırıyorum umarım bulabilirim

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

DORUK

Lilypie Kids Birthday tickers

BURAK

Lilypie Fifth Birthday tickers